Fysiotherapie en chiropractie voor paarden
logo-square-intro-350.png
 
top-banner-intro.jpg
 

Fysiotherapie, Chiropractie en High Power Laser voor paarden

Ik kan je paard helpen met fysiotherapie, chiropractie, High Power Laser therapie en Equine Taping. Met de hartslagmeter en mijn kennis van de inspanningsfysiologie kan ik jou ondersteunen in het optimaal trainen van je paard.

 

Fysiotherapie & CHIROPRACTIE

Wat is fysiotherapie en chiropractie, wat zijn de verschillen en welke behandel methoden gebruik ik allemaal tijdens een behandeling. Door de jaren heen heb ik vele behandelmethoden eigen gemaakt, welke ik tijdens de behandeling inzet.
> Lees verder

High power laser

Lasertherapie; gebruik de kracht van licht! Met de High Power Laser stimuleer je het lichaam in het herstel proces zoals bij peesblessures, wonden, littekens, irritatie in de fascie enz.enz.
> Lees verder

Equine Taping

Het equipe tapen is een mooie aanvullende behandel methode die gebruikt kan worden om spieren te ondersteunen of stimuleren, maar ook fascies, littekens en ander overbelast weefsel kan  hiermee geholpen worden. 
> Lees verder

 

High Power Laser Therapy

Voor paarden, mensen en honden

Meer informatie en toepassingen van High Power Laser Therapy

 
IMG_1009.png
 

Equine taping

Voorbeeld Equine Tape toepassing bij een paard

Taping van paarden kan gezien worden als een goede aanvulling van reguliere behandelmogelijkheden binnen de dierfysiotherapie. Taping kan onder andere gebruikt worden voor:

  • verbeterde bloedcirculatie
  • verbeterde lymfcirculatie
  • verbeterede wondgenezing
  • verbeterde bewegingen

Meer informatie over tapen bij paarden

 
 

Hartslagmeting van Paard en Ruiter

Weet jij eigenlijk hoe de conditie van jouw paard is? Train jij je paard echt op hetgeen dat nodig is? Vind je het moeilijk om inzicht te krijgen in je trainingsschema?  Of verliest je paard energie tijdens de barrage en weet je niet waardoor dat komt?   Door te werken met de hartslag meter krijg je een goed beeld van de conditie van je paard! 

Meer over Harslagmeting van Paard en Ruiter

banner-vi.jpg
 
 

Maak een afspraak voor de behandeling van je paard!

Bel of stuur bij voorkeur een WhatsApp bericht naar 06-42224523.
Heb je geen WhatsApp en stuur je liever een e-mail? Dan kan dat naar info@emmablijdenstein.nl. Vermeld wel graag even in je bericht waar je paard staat, je telefoonnummer en waarvoor je contact opneemt. De e-mail wordt minder vaak gecontroleerd, een reactie kan dan soms even duren.


Mijn werkgebied

Mijn werkgebied concentreert zich in de provincies Noord Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland. Bij genoeg aanmeldingen is er bovendien 1x per maand een route naar Groningen, Drenthe en Friesland. Andere provincies zijn in overleg mogelijk bij minimaal 4 paarden. Op locatie langskomen is onder andere mogelijk in Abcoude en Tynaarloo. 

Zie de tarieven voor de behandel- en voorrijkosten.