Referenties

Een aantal klanten aan het woord.


Al vanaf eind 2013 komt Emma bij mijn paarden. Toentertijd in eerste instantie voor mijn jonge arabier die vlak na aanschaf enorm hard onderuit is gegaan op een betonnen plaat. Zonder de onmisbare behandelingen van Emma zou ik al veel eerder afscheid van hem hebben moeten nemen. Dankzij haar behandelingen en advies in combinatie met revalidatietraining heeft hij nog een aantal goede jaren kunnen hebben voor een volgend ongeluk helaas definitief de deuren sloot.

Ik ervaar het contact met Emma als zeer prettig en mijn paarden reageren ook goed op haar. Na mijn positieve ervaringen met mijn arabier ben ik Emma blijven inzetten voor de behandelingen van mijn paarden en de paarden die ik in training had van andere eigenaren. Daarnaast raad ik Emma regelmatig aan bij mijn lesklanten. Dankzij de behandelingen van Emma konden een aantal paarden met grote problemen weer op de rit komen. De paarden zonder (grote) problemen gingen nog fijner lopen.

Ik beveel Emma dan ook van harte aan.
Marlies

Emma aan de slag met mijn huidige project


23244495_10209835442154243_8014987783191594592_n.jpg

Al een aantal jaren ken ik Emma Blijdenstein als Fysiotherapeut bij onze paarden. Haar kennis & kunde die zij heel specifiek toepast op een voor het paard prettige en adequate manier, zijn afhankelijk van het karakter en de reactie die een paard geeft, dit past goed bij mijn manier van werken met de paarden.
Wat ik enorm waardeer, in haar, is dat zij open staat voor mij als eigenaar, luistert naar mijn bevindingen en er ook daadwerkelijk iets mee doet. 

Juist als team kun je veel meer bereiken dan als individu. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Carola van Berckel
Join the Horse


Ik vind Emma een vakvrouw in hart en nieren. Emma biedt mij en mijn paarden al jaren lang ondersteuning met haar fysio en chiro behandelingen als wij dat nodig hebben, waarbij ik vaar op haar kennis en ervaring. Zij geeft mijn paarden hun periodieke behandelingen om issues op te lossen, maar ook om de lichamelijke gezondheid van mijn paarden te blijven waarborgen om letsel te voorkomen.

Emma heeft mij geleerd wat de zwakke en sterke punten zijn van mijn paarden, waardoor ik daar in hun training rekening mee kan houden. Daarnaast biedt zij ook ondersteuning en geeft advies hoe ik dit in de training (weer) kan opbouwen. Dit heeft tot resultaat dat ik weet wat ik kan verwachten en daardoor soepel en eerlijk mijn paarden kan opleiden, zonder blessures en mentale problemen.

Gezien ik een prinses op de erwt ben en kleine ongemakken bij mijn paarden snel aanvoel, die je hoe dan ook krijgt als je een paard rijdt of als er wat met het paard gebeurd is, doe ik nog wel eens beroep op haar om specifieke dingen op te lossen en daar is zij altijd toe bereid. Een ribje wat niet lekker is gaan zitten hier, een spiertje in de nek daar of een haakbeentje in de carpus wat vast is gaan zitten.  Met haar kunde en inzicht en haar brede pakket aan opleidingen heeft ze altijd snel door wat er aan de hand is en lost zij dat op waar mogelijk. Als het namelijk een zaak wordt voor een dierenarts of een andere discipline, dan stuurt zij je door naar de juiste persoon waar zij mee samenwerkt zodat zij de casus ook kan blijven volgen en begeleiden.

Voor mijzelf heeft zij een wonder verricht. Ik heb een blijvende schouderblessure door een gescheurde supraspinatus pees die al jaren veel pijn, overgevoeligheid en zwakte in mijn schouder en arm veroorzaakte. Bij de chirurg en fysio was ik uitbehandeld, pijnstillers werkten niet. Het was een feit van accepteren, totdat Emma behandelingen met de high power laser voorstelde. Dit is een hele bijzondere ervaring voor mij geweest, zowel fysiek als mentaal. Vanaf de eerste behandeling had ik al verlichting van de pijn en kon ik beter bewegen. In de loop van de behandelingen ging de overgevoeligheid weg en kon ik de veiligheidsriem in mijn auto weer gewoon verdragen tegen mijn schouder aan. Nu na 6 behandelingen kan ik zeggen dat ik 90% pijnvrij ben en ik veel meer kracht heb gekregen in mijn arm. Dit maakt mij intens gelukkig, want dit had ik nooit meer verwacht en het maakt de kwaliteit van mijn leven zoveel beter.

Jente Driessen


  Normal 
  0 
  
  
  21 
  
  
  false 
  false 
  false 
  
  NL 
  JA 
  X-NONE 
  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  
  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:Standaardtabel;
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0cm;
	mso-para-margin-right:0cm;
	mso-para-margin-bottom:10.0pt;
	mso-para-margin-left:0cm;
	line-height:115%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-fareast-language:EN-US;}
 
  Veulentje Milly Magic (Toto Jr x SorrentoX Negro)

Veulentje Milly Magic (Toto Jr x SorrentoX Negro)

Ik leerde Emma kennen in 2014; mijn toen 7 jarige merrie Lilly was al een tijdje met peesproblemen aan het sukkelen. Samen met de DA heeft Emma haar onderzocht en men kwam tot de conclusie dat niet alleen haar bekken scheef stond, maar zij ook met haar schouder flink problemen had wat ze compenseerde en er weer toe leidde dat er steeds weer peesblessures optraden.

Emma heeft Lily en ook andere paarden bij mij in de afgelopen jaren met succes behandeld. Je ziet de paarden enorm opknappen. Ik waardeer niet alleen haar enorme vakkennis en inzet tijdens behandeling en begeleiding daarna, maar ook haar oprechte interesse in elk individueel dier en haar duidelijke streven de levenskwaliteit van het paard in kwestie te verbeteren, soms bijvoorbeeld ook door het attenderen op andere complementaire behandelaars of diverse trainingsmethodes.

Emma benadert het paard als geheel, compleet met zijn eigenaar en leefomgeving. Ze neemt altijd royaal tijd voor de paarden en gaat op een sympathieke en liefdevolle manier om met de dieren -en eigenaar- waarbij ze altijd reëel en dicht bij zichzelf blijft wat haar een extra waardevol behandelaar maakt. Bij haar zou je willen dat je paard was….     

Anita Pleunis


WP_20170420_006.jpg

Ik heb Emma ontmoet tijdens de opleiding revalidatietrainer. Ze viel me op door haar enthousiaste en communicatieve aanpak. Mijn paard Belladonna had in die tijd aardig wat fysieke problemen, als gevolg van een peesblessure in haar heup, die door compensatie elders in het lijf problemen gaf.

Mijn zwarte dame is niet zo van het behandelen (ze lost het liever zelf op) en werkt niet erg van harte mee, maar Emma laat zich niet van de wijs brengen, pakt gewoon door en heeft haar fijn los gekregen. Als het nodig is, laat ik Emma komen voor een check up.

Mijn Haflingermerrie Heidi (34 jaar inmiddels!) laat ik ook geregeld checken en behandelen door Emma. Zij is in de basis best heel los in haar lichaam, maar wordt geregeld wat strak als gevolg van kleine ouderdomsongemakjes. Heidi heeft grote moeite met vreemden toe te laten aan haar lijf, maar bij haar is Emma heel zacht in haar energie en in haar behandeltechnieken. Daardoor voelt Heidi zich veilig en staat ze Emma toe écht te voelen. De wisselwerking die dan tussen hun tweeën ontstaat is prachtig om te zien. Ze gaan helemaal in elkaar op en Heidi geeft Emma heel veel informatie over hoe het met haar gaat. Niet alleen fysiek, maar juist ook mentaal. De verbinding en dankbaarheid die dan tussen Emma en Heidi ontstaat, raakt mij elke keer weer.

Inge Broekstra